Wat we doen

JaJa is jouw agency voor de creatie van innovatieve content experiences.

We zijn structurele contentpartner voor heel wat bedrijven

We specialiseren ons in de creatie van innovatieve content experiences: websites en one-pagers die de klant meetrekken in een online belevenis.

We zorgen voor de creatie, maar waar nodig ook voor de onderliggende contentstrategie en de promotie van de content via alle gewenste touchpoints.

Van saaie webpagina’s naar spectaculaire belevenissen

Zowat alle grote merken bouwen vandaag hun saaie webpagina’s om tot dynamische belevenissen. JaJa creëert online belevenissen voor jouw klanten met beweging en fun, zodat ze langer blijven, meer engagement opbouwen en sneller converteren.

De troeven van content experiences

De kracht van een metaformat.

Content experiences zijn een format op metaniveau: ze kunnen alle andere contenttypes integreren: van video en motion design over game tot illustratie, foto en tekst.

Actie als impact.

De experiences integreren fysieke actie van de gebruiker in de contentbeleving, wat zorgt voor meer impact en langere attentietijden.

Hoge gebruikstevredenheid.

Content experiences geven een sterk controlegevoel aan de gebruiker, wat tot een grotere gebruikstevredenheid leidt.

Integreerbaar in content journey.

Content experiences kunnen geïntegreerd worden in een ruimere content journey over verschillende touchpoints heen. Je kunt het verhaal vertellen vanaf de social posts voor awareness, over de webstory voor engagement, tot de koopknop voor conversie.

Personaliseerbaar.

Ze kunnen makkelijker en fijnmaziger gepersonaliseerd worden dan bv. video.

Eigen data.

De kernactie gebeurt niet meer op touchpoints van derden, zoals social media, maar op een eigen website, waar alle data gecapteerd kunnen worden.
design
copy
code

De kern van onze knowhow bestaat uit storytelling

Verhalen vereisen vandaag een creatief samenspel tussen design, copy en code. Wij beschikken over de digitale knowhow en hebben een diepe kennis van visuele en tekstuele storytelling. We zijn ruim dertig jaar als content agency actief.

Die ervaring met inhoudelijke storytelling in beeld en tekst onderscheidt ons van heel wat andere digital creative agencies.

Je kiest voor een sterke kern met een breed netwerk

JaJa heeft een netwerkstructuur. We werken met een kern van een tiental vaste medewerkers, die het fundament van onze creatieve knowhow in design, copy en code vormen. Daarnaast werken we met een sterke pool van freelance mensen, van gespecialiseerde developers over marketeers tot 3D-mensen, die we inzetten waar nodig.

Online samenwerken als norm

Het kantoortijdperk loopt volgens ons op zijn eind. We komen fysiek nog wel samen, maar kiezen voor online samenwerking als norm: dat is duurzaam, flexibel, goedkoper, en zorgt, als het goed geleid wordt, voor supercreatieve resultaten.

Klaar voor jouw #ContentRevolution?

We helpen je graag inzicht krijgen in de mogelijkheden van content experiences voor jouw communicatie. Vertel ons waar jij met je content van droomt, en wij onderzoeken met plezier hoe wij die dromen waar kunnen maken.

De mooiste belevenissen
beginnen met een gesprek

Contacteer Casper
Heb je een concreet plan, een vaag idee of gewoon een paar vragen over onze manier van werken? We maken graag tijd om elkaar vrijblijvend online te leren kennen.
Stuur ons een bericht en we nemen snel contact met jou op. We sturen je ook meteen een bevestigingsmail dat we je bericht goed ontvangen hebben.
Bedankt! We hebben je bericht ontvangen.
Oops! Er ging iets fout bij het verzenden.