Uw partner in deep content

Bij JaJa helpen we onze klanten bij de uitbouw van een spitspositie in deep content. We creëren interactieve digitale verhalen, online magazines en printmagazines, meestal in een meerjarig content partnership met de klant.

Klemtoon op creatie

In onze dienstverlening focussen we op strategische contentconcepten en hoogstaande creatieve uitvoering en distributie. Dat verklaart waarom vooral grotere organisaties een beroep op ons doen: zij hebben hun algemeen marketing- en salesplan uitgetekend en komen bij ons voor de strategische en creatieve invulling van het deep content-luik.

Ervaring in veel sectoren

Door onze manier van werken en onze platte bedrijfsstructuur zijn we tegelijk beter en goedkoper in het specifieke vakgebied van deep content dan de meeste algemene communicatiebureaus.

We zijn dertig jaar actief als contentbureau en hebben ervaring in heel veel sectoren opgebouwd. U leest hier meer over onze klanten

Hoe start de samenwerking?

We leveren in principe een end-to-end-service en zorgen voor de nodige research, redactie, vertaling, design, fotografie, illustratie, audiovisuele productie, en waar nodig ook voor development, druk, en offline en online distributie en promotie.

De set-up neemt meestal een drietal maanden in beslag en verloopt in drie stappen: 
1. oriëntatie
2. creatie
3. continuïteit en innovatie

Een concrete uitwerking van de stappen vindt u in onze productartikels:

Mis niets!

Lees onze diepste gedachten in onze driemaandelijkse nieuwsbrief.


Kennismaken?

Een project, een vraag, een voorstel? Mail of bel onze coördinatie. Dan bespreken we meteen of we elkaar kunnen helpen.

+32 9 267 64 60

coordination@jaja.be

Blijf in contact

Altijd welkom!

Jansen & Janssen bv
Muinklaan 6
9000 Gent (BE)