Covers

    Made by JaJa

In deze reeks tonen we werk uit eigen huis. Omdat het gezien mag worden! Deze keer: vijf covers. Kijk je mee?
In ongeveer alle media waren al duo-portretten verschenen van de nieuwe rector en vicerector van de universiteit van Gent. Wij wilden het – helemaal in de lijn van de baseline Durf Denken – net iets anders. Daarom legden we de focus op de opvallende brilmonturen van beiden. Het levert een intiem portret op: dicht op de huid mét persoonlijkheid.

Klant: Universiteit Gent
Een goede cover werkt als een advertentie voor de inhoud van je magazine en speelt in op het gevoel van de lezer. Hier verbeeldt het sprookjesbos een onrustwekkend fenomeen in de verzekeringswereld. Roodkapje ontmoet de Boze Wolf in een monochroom decor met scherpe contrasten. De hele setting wekt het gevoel van naderend onheil en maakt de lezer nieuwsgierig naar het artikel over de al dan niet gevaarlijke ‘insurtechs’.

Klant: KBC
Durf Denken
Hoe breng je de griep in beeld? We deden een experiment met een bereidwillig slachtoffer. Wat je niet op de foto ziet, is de vormgever die op de grond ligt en met een plantenspuit de gewenste reactie probeert uit te lokken. Het resultaat is deze geslaagde momentopname waarin alle stukjes van de puzzel precies goed vallen. De making-of zou anders ook interessante plaatjes opgeleverd hebben.

Klant
Universiteit Gent

Deutsche Bank
Droom jij van een echt buitenverblijf of hou je het bij een super-de-luxe ... zandkasteel? Deutsche Bank brengt de droom een beetje dichterbij. Want zeg nu zelf, zo’n zandkasteel is bij de eerste vloed toch weer weggevaagd. Dit zomers tafereel verenigt vakantiegevoel en vastgoeddroom in één krachtig beeld.

Klant: Deutsche Bank

KBC
Bij stukken rond het thema diversiteit klinkt al snel het cliché-alarm. Voor ons geen voorspelbaar beeld met blank en zwart in opperste harmonie, maar wel een (zelf gephotoshopt) beeld van een respectabele bank-verzekeraar mét punkkapsel. Ieder z’n eigenheid.

Klant: KBC
Spread the word:
LEES OOK:

Mis niets!

Lees onze diepste gedachten in onze driemaandelijkse nieuwsbrief.


Kennismaken?

Een project, een vraag, een voorstel? Mail of bel onze coördinatie. Dan bespreken we meteen of we elkaar kunnen helpen.

+32 9 267 64 60

coordination@jaja.be

Blijf in contact

Altijd welkom!

Jansen & Janssen bv
Muinklaan 6
9000 Gent (BE)