Deutsche Bank

    Klasse met
    een hoek af

Vier keer per jaar deelt Deutsche Bank haar diepe financiële expertise met haar klanten. In Money Expert, een interessant en visueel spannend magazine, dat JaJa al meer dan twee jaar mag maken.

Humor op de cover

Het is niet omdat het een bank is dat er niet gelachen mag worden. Integendeel: Deutsche Bank houdt van een knipoog. En JaJa ook. 

Visual storytelling

Vandaag staat of valt een magazine met de beeldtaal. We brengen ritme en variatie in Money Expert met kwalitatieve stockbeelden en op maat gemaakte illustraties en foto’s. De infografieken zijn volwaardige artikels, die evengoed een verhaal vertellen als een old school redactioneel stuk. 

Magazine op maat

Een spaarder die een eerste belegging overweegt en een doorgewinterde belegger: ze krijgen van Deutsche Bank ander advies. En dus ook een ander magazine. JaJa introduceerde naast het bestaande Money Expert, voor beleggers, een magazine voor spaarders: Money Explorer. Met specifieke content voor beginnende beleggers. 

Doorblader de nieuwste Money Expert hier.

Contact? Wil je nagaan welke mogelijkheden diepe content biedt voor jouw organisatie? Mail of bel ons, dan spreken we verder af: coordination@jaja.be, +32 9 267 64 60

MEER WERK.
Onze beste knowhow
driemaandelijks in je inbox?