Aangenaam!

Wij zijn een contentbureau dat gespecialiseerd is in de creatie van deep content. We maken interactieve digital stories, online magazines en printmagazines.
Klanten komen bij ons als ze op zoek zijn naar een creatieve contentpartner die zorgt voor hoge kwaliteit, sterke service en relevante innovatie

We zijn dertig jaar actief als contentbureau en hebben het geluk te mogen werken voor hele mooie klanten. We hebben een team van een tiental redacteurs en designers, aangevuld met een freelance netwerk met diverse profielen. We werken gecombineerd thuis en vanop ons kantoor in Gent en staan altijd in nauw – vooral online – contact met de klant en met elkaar.

Rechtstreeks contact met de redacteur en designer

Onze teams zijn maximaal toegespitst op creatie en service. Zo werkt u bij ons niet met een account executive maar wel rechtstreeks met de centrale redacteur of designer voor de opdracht. Om die reden bouwen we onze teams uit met sterke en flexibele eerstelijns-medewerkers, die een strenge selectie hebben doorgemaakt en die structureel begeleid worden via mentoring en opleiding. Ze worden op de tweede lijn bijgestaan door cellen die zorgen voor contentstrategie en content-innovatie.

We hebben als klant vooral grotere organisaties, die vaak jaren en jaren klant bij ons blijven. Ze waarderen vaak onze kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en transparantie van de prijzen.

Inspiratie voor structurele innovatie

Onze focus op deep content zorgt ervoor dat klanten bij ons de nodige inspiratie voor structurele innovatie vinden. Zo zijn we nu bezig met de uitbouw van vernieuwende deep digital storytelling en onderzoeken we de mogelijkheden van personalisering van content. Intussen blijven we ook geloven in de kracht van printmagazines en onderzoeken we hoe we specifiek voor print de impact op de gebruiker verder kunnen verdiepen.

Mis niets!

Lees onze diepste gedachten in onze driemaandelijkse nieuwsbrief.


Kennismaken?

Een project, een vraag, een voorstel? Mail of bel onze coördinatie. Dan bespreken we meteen of we elkaar kunnen helpen.

+32 9 267 64 60

coordination@jaja.be

Blijf in contact

Altijd welkom!

Jansen & Janssen bv
Muinklaan 6
9000 Gent (BE)