Patiënt empowered in vernieuwd zorgmagazine

Patiënt empowered in vernieuwd zorgmagazine

Het vernieuwde zorgmagazine van het Universitair Ziekenhuis Antwerpen (UZA) toont diepe medische innovatie en stelt empowerment van de patiënt centraal. JaJa ontwikkelde samen met UZA het concept en zorgt voor redactie en realisatie.

Hoe kunnen patiënten van het UZA hun gezondheid en welbevinden zo goed mogelijk in handen nemen? Het zorgmagazine Maguza beantwoordt die vraag via een mix van storytelling en advies. 

We tonen de innovatie in de zorg, geven een beeld van de maatschappelijke visie van het universitair ziekenhuis, maar zetten de patiënten centraal: we brengen hen in warme portretten op de cover, zetten hen voor het voetlicht in de intro en geven hen doorheen het magazine het woord in persoonlijke verhalen.

De content wordt zowel in het papieren magazine als op een magazinesite geplaatst. De site bevat intussen meer dan 1.500 pagina’s patiëntencontent en wordt jaarlijks bijna 300.000 keer geraadpleegd. Op termijn zal de site worden omgebouwd tot een patiëntenportaal. De push gebeurt via een nieuwsbrief en sociale media.

Diensten

Concept
Redactie
Beeldcreatie
Vormgeving
Infografieken
Druk en distributie

Producten

Zorgmagazine
Personeelsmagazine
Magazinesite
Kindermagazine
Thematische brochures

Contact? Wil je nagaan welke mogelijkheden diepe content biedt voor jouw organisatie? Mail of bel ons, dan spreken we verder af: coordination@jaja.be, +32 9 267 64 60

LEES OOK
Onze beste knowhow
driemaandelijks in je inbox?