Print

Magazines
en meer

Magazines zijn een speeltuin voor storytellers zoals wij. Kies je voor print of voor een online versie? We maken er een visuele en emotionele belevenis van, direct geënt op de strategie van je bedrijf.

Masters in bladen maken

Onze roots liggen bij printmagazines. Daar zijn we nog altijd erg goed in. Sprekende covers, een aangenaam en afwisselend bladritme, leuke rubrieken, artikels met focus, sterk beeld ... Als er een master in magazinemaken bestond, dan konden we er zeker lesgeven. Jaren op rij wonnen we awards voor onze magazines.
We geven op de cover graag een knipoog, ook als het een ernstig blad is.
Sterke fotografie en artikels met een duidelijke focus: zo zorgen we dat de content aanspreekt.
Link je magazine met je social media. Je kunt bijvoorbeeld een rubriek wijden aan de tofste posts van de laatste maanden.
Zorg voor een visuele belevenis. We denken met je mee over sterk beeld en maken bestaand beeld interessanter.
Wist je dat lezers ook vaak achteraan beginnen lezen? Gebruik de backcover voor een emotioneel verhaal, voor een wedstrijd of een andere actiestimulus. 

Innovatie

Via de juiste statistieken volgen we op hoe effectief je content is. Voor online magazines rapporteren we de resultaten van Google Analytics; voor printmagazines kunnen we een lezersonderzoek uitvoeren. Af en toe zetten we een stap terug en bekijken we welke nieuwe producten of trends zouden kunnen werken voor jouw bedrijf. Na een verbeteringsronde zit je weer op het juiste spoor.

Wat kunnen we voor je doen?

  • concept  
  • creatie
  • distributie en promotie via social media (online magazines)
  • druk en handling (printmagazines)
  • eenmalige brochures in print of online: sales brochures, white papers, jaarverslagen ...
MEER EXPERTISE.
Onze beste knowhow
driemaandelijks in je inbox?